Met wie heb ik samengewerkt en wat zeggen zij over mij?

Aanwinst voor organisatie

In de 2,5 jaar dat we hebben mogen samenwerken heeft Fiona mij nooit teleurgesteld. Zij heeft haar rol (taken) meer dan waargemaakte en is plezierig in de omgang geweest. Ook heeft ze een gezonde kritische houding laten zien, die maakt dat zij nooit voor de gemakkelijkste oplossingen kiest indien er betere zijn die meer van haar vragen. Fiona is een goede organisator, heeft overzicht en weet goed te structureren. Ze doet dit vanuit de verbinding en weet haar collega’s optimaal te faciliteren waarbij ze hun eigen verantwoordelijkheid niet uit het oog verliest. Ik beveel Fiona Lijsenaar van harte aan en indien gewenst licht ik graag persoonlijk toe waarom ik haar een aanwinst vind voor een organisatie.

Bert Bokma – Inkoper WLZ Verpleeghuis Noord Nederland

Top assistent

Ik heb jaren met Fiona mogen werken en ik vind haar echt een top-assistent. Ze gaat altijd pas aan de slag nadat ze getoetst heeft of ze de vraag goed begrepen heeft en weet ook de juiste mensen aan te haken. Ze weet mensen te overtuigen, werkt planmatig, schat risico’s goed in, is integer en betrouwbaar. Mocht je ondersteuning nodig hebben dan is Fiona de juiste persoon!

Bea Algra – Manager Staf Zorg

Spin in het web

Fiona was in de functie van adviseur de spin in het web. Vanuit ons kantoor in Sneek zocht ze de juiste mensen voor de vacante functies, had ze contact met onze opdrachtgevers en coordineerde ze de administratie. Dit deed ze met overtuiging. Professioneel, altijd vriendelijk en klantgericht.

Harry Berga – Operational Manager

Warme aanbeveling voor Fiona

Fiona was bij mij al positief bekend vanuit haar rol bij De Friesland. Het was voor mij en dus voor Comfortzorg dan ook een mooie kans om Fiona in te huren direct nadat ze gestart was met FIP-Support. Wij mogen haar eerste opdrachtgever zijn en dat bevalt dus erg goed! Fiona is direct, to the point, zonder het plezierige en menselijke contact ook het oog te verliezen. Ook heeft ze een positieve kritische houding om te streven naar verbeteringen. Om helder te krijgen wat er van haar verwacht wordt stelt ze de juiste vragen. Ze toont hiermee haar inzicht. Fiona kan goed prioriteiten stellen en weet goed te structureren. Het is heerlijk om te weten dat ze ‘dedicated to the job’ haar rol en verantwoordelijkheden neemt. En dat altijd met een plezierige toon. Wij zijn blij met Fiona. Bij deze een warme aanbeveling voor Fiona en FIP-Support.

Hanni van den Broek – Directeur

 

Fijne tips voor Social media
“Om de social media voor mijn winkel beter te structureren heb ik Fiona gevraagd mij te leren hoe ik dat het beste kan doen en om mijn leidraad hierin te zijn.
Dat is op een hele aangename manier opgepakt door haar. Fiona heeft een aantal hele nuttige handgrepen geboden, ook soms heel subtiel mij de spiegel voorgehouden en tips en tricks gegeven die ik nu zelf kan toepassen.
Kortom: het was een heel fijn en leerzaam contact met een sympathieke, empathische vrouw, die zonder frutsels gewoon doet waar je haar voor gevraagd hebt.
Hulde Fiona; 👌top ben je omgegaan met de veranderingen in je leven en nu ook nog een prachtige stap in de hulp aan anderen die daar veel ondersteuning van zullen ondervinden!”
Heel veel succes , ik ben je dankbaar!
Lucia Mol-van der Meer – Zensa Moda Harlingen