Met wie heb ik samengewerkt en wat zeggen zij over mij?

Fiona ontzorgt me en zoekt zaken uit, zodat ik makkelijker mijn keuzes kan maken. Ook verzorgt ze mijn urenadministratie. Zo kan ik me focussen op mijn bedrijf Zorgkompaz Consultancy en dat verder laten groeien. Ze werd me aangeraden door een ex-collega van haar.

Fiona is positief, vrolijk en heel attent. Ik vind het fijn om naast de zakelijke kant, ook een persoonlijke klik te hebben,  ook al hebben we elkaar nog nooit live gezien. Fiona heeft een groot netwerk in de VA wereld en komt daardoor met goede suggesties.

Ze komt haar afspraken na, is flexibel en kijkt naar wat beter of efficiënter kan. Voor mij was het best spannend om met een VA te werken en werk uit handen te geven.

We denken beiden, dat ze nog meer voor me kan betekenen. Binnenkort gaan we een keer om tafel om dat te bespreken.

Maryse Spapens

ZorgkompaZ Consultancy

Fiona ondersteunt ons bedrijf Docsa (gevestigd in Limburg) met marketingactiviteiten zoals o.a. het beheer van onze Linkedin en Instagram pagina, ze verzorgt mailingen en stelt adressenbestanden samen. Haar hulp zorgt voor continuïteit in deze activiteiten en ontzorgt ons. Ze is goed bereikbaar en denkt met ons mee. Kortom de samenwerking verloopt zeer prettig en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Suzanne Verheggen

Docsa

Fiona was bij mij al positief bekend vanuit haar rol bij De Friesland. Het was voor mij en dus voor Comfortzorg dan ook een mooie kans om Fiona in te huren direct nadat ze gestart was met FIP-Support.

Wij mochten haar eerste opdrachtgever zijn en dat bevalt dus erg goed! Fiona is direct, to the point, zonder het plezierige en menselijke contact ook het oog te verliezen. Ook heeft ze een positieve kritische houding om te streven naar verbeteringen.

Om helder te krijgen wat er van haar verwacht wordt stelt ze de juiste vragen. Ze toont hiermee haar inzicht. Fiona kan goed prioriteiten stellen en weet goed te structureren. Het is heerlijk om te weten dat ze ‘dedicated to the job’ haar rol en verantwoordelijkheden neemt. En dat altijd met een plezierige toon. Wij zijn blij met Fiona.

Bij deze een warme aanbeveling voor Fiona en FIP-Support.

Hanni van den Broek

Directeur - bestuurder, Comfortzorg

Ik heb FIP support gevraagd mij als bestuurder en de Raad van Toezicht te ondersteunen. Dit is door Fiona voortvarend opgepakt!

Kernwoorden daarbij zijn: proactief, ontzorgend, de processen snel in beeld hebbend, integer en betrouwbaar.

Ik ben gecharmeerd van FIP support!

Jaap van der Heide

Onderwijs sector

FIP Support ondersteund ons op afstand, maar is dichtbij 🙂 Fiona is altijd te bereiken, denkt mee, neemt initiatief en heeft aan een half woord genoeg. Wij kunnen niet meer zonder de service van FIP Support! 

Sebastiaan

Eigenaar, Uitzendbureau Arcatus

Fiona was in de functie van adviseur de spin in het web. Vanuit ons kantoor in Sneek zocht ze de juiste mensen voor de vacante functies, had ze contact met onze opdrachtgevers en coordineerde ze de administratie. Dit deed ze met overtuiging. Professioneel, altijd vriendelijk en klantgericht. 

Harry Berga

Operational Manager, Werving en selectie bureau

Ik heb jaren met Fiona mogen werken en ik vind haar echt een top-assistent. Ze gaat altijd pas aan de slag nadat ze getoetst heeft of ze de vraag goed begrepen heeft en weet ook de juiste mensen aan te haken. Ze weet mensen te overtuigen, werkt planmatig, schat risico’s goed in, is integer en betrouwbaar.

Mocht je ondersteuning nodig hebben dan is Fiona de juiste persoon!

Bea Algra

Manager Staf Zorg, Zorg sector

Om de social media voor mijn winkel beter te structureren heb ik Fiona gevraagd mij te leren hoe ik dat het beste kan doen en om mijn leidraad hierin te zijn.

Dat is op een hele aangename manier opgepakt door haar. Fiona heeft een aantal hele nuttige handgrepen geboden, ook soms heel subtiel mij de spiegel voorgehouden en tips en tricks gegeven die ik nu zelf kan toepassen.

Kortom: het was een heel fijn en leerzaam contact met een sympathieke, empathische vrouw, die zonder frutsels gewoon doet waar je haar voor gevraagd hebt.

Hulde Fiona; top ben je omgegaan met de veranderingen in je leven en nu ook nog een prachtige stap in de hulp aan anderen die daar veel ondersteuning van zullen ondervinden!”

Heel veel succes , ik ben je dankbaar!

Lucia Mol - Van der Meer

Eigenaar, Zensa Moda

Het was een plezier om met Fiona samen te werken. Naast haar uitstekende organisatorische vaardigheden was het vooral ook gezellig om met haar te werken. Ze is bereid om het stapje extra te zetten en heeft oog voor detail.

Ik beveel Fiona ten zeerste aan als persoonlijk assistent voor iedereen die op zoek is naar iemand die professioneel, betrouwbaar en gezellig is!

Lucien van der Plaats

Eigenaar, Parta