Een dag uit het leven van mij als virtual assistant………

Elke maandagochtend rond half 7 gaat mijn wekker af. Ik ga snel uit bed en maak mijn man en zoon wakker. Na een heerlijk weekend met mijn gezin en familie, waarin ze hebben kunnen genieten van mijn culinaire vaardigheden en een goed glas wijn, kijk ik uit naar een nieuwe (werk)week. Vandaag begint mijn dag met een verfrissende wandeling langs het prachtige strand van Friesland. Het feit dat ik zo dicht bij het strand woon, maakt het echt speciaal. Er gaat niets boven de verkwikkende zeelucht – de beste manier voor mij om wakker te worden.

Eenmaal thuis, zet ik mijn koffiemachine aan en nestel ik me met een geurende kop koffie achter mijn laptop. Mijn eerste taak is het controleren van mijn agenda, waarin ik zie dat ik om 10 uur een afspraak heb met een nieuwe klant. Deze opdracht betreft de organisatie van een grote bijeenkomst ter ere van hun 25-jarig bestaan. Het eerste gesprek vandaag gaat over de verwachtingen en de inhoud van deze speciale dag. Ik kijk er echt naar uit!

Later op de dag heb ik een afspraak bij de kapper en daarna staat het verzenden van een mailing voor een andere klant op de planning. Ondertussen beantwoord ik de telefoon voor het schildersbedrijf, zodat zij zich kunnen concentreren op hun werk. Ik zorg ervoor dat (potentiële) klanten vriendelijk te woord worden gestaan en maak meteen een eerste opzet voor een offerte als dat nodig is. Terwijl ik mijn e-mails doorneem, bereid ik me voor op de volgende telefonische vergadering…

Mijn dagen vul ik het liefst met opdrachten waarin ik mijn kennis en ervaring als coördinator, administratief en projectondersteuner en organisator kan inzetten voor het beste resultaat. Met heldere communicatie en oplossingsgericht denken help ik jou, als ondernemer, ervoor te zorgen dat de basis van je bedrijf solide is. Want op een stevig fundament kun jij verder bouwen.

Wekelijks maak ik als vrijwilliger ook nog tijd vrij om mijn werkzaamheden als intaker voor de Voedselbank te doen. 

Mijn thuisbasis is Harlingen, maar als virtueel assistent ben ik beschikbaar door heel Nederland (en zelfs daarbuiten). Naast mijn werk als virtual assistant ben ik ook een Register Vertrouwenspersoon.

Kortom: FIP-Support… Jouw support(er) in business!

Typisch Fiona

.⇒ Mijn sterrenbeeld is ram

⇒ BBQ of Slowcooker (het liefst met een wijntje er bij)

Mijn passie voor een moestuin komt voort uit de liefde voor verse kruiden rechtstreeks uit eigen tuin.

Koffie is voor mij een intense ervaring; ik ga voor zwart en sterk.

⇒ In mijn vrije tijd wandel ik graag en komt tot rust vanuit yoga en ademwerk.

 

 

⇒ Vakantie en stedentripjes (niet lang maar het liefst wel vaak)

⇒ Volg je hart, want dat klopt

Verzamel “foute” vakantie-souvenirs en vul er een kast mee.

⇒ Passie voor VW busjes en Mini Cooper.

 

Streetart-fotograaf in hart en ziel.

⇒ Plaats onafhankelijk kunnen werken

Chocolade, fijne wijntjes en Scandinavische Netflix series verslaafd.

Bijnaam: “Structuurmaker” – meester in het creëren van orde in chaos.