Een dag uit het leven van Mats en Fiona………

Elke maandagochtend rond half 7 gaat hier in huis de wekker af. Ik ga snel uit bed en maak mijn man en zoon wakker. Na een heerlijk weekend met mijn gezin en familie, waarin ze hebben kunnen genieten van mijn culinaire vaardigheden en een goed glas wijn, kijk ik uit naar een nieuwe (werk)week. Vandaag begint mijn dag met een verfrissende wandeling samen met Mats langs het prachtige strand van Friesland. Het feit dat ik zo dicht bij het strand woon, maakt het echt speciaal. Er gaat niets boven de verkwikkende zeelucht – de beste manier voor mij om wakker te worden.

Eenmaal thuis, zet ik mijn koffiemachine aan, geef de hond eten en nestel ik me met een geurende kop koffie achter mijn laptop. Mijn eerste taak is het controleren van mijn agenda, waarin ik zie dat ik om 10 uur een afspraak heb met een nieuwe opdrachtgever. Dit betreft de organisatie van een grote bijeenkomst ter ere van hun 25-jarig bestaan. Het eerste gesprek vandaag gaat over de verwachtingen en de inhoud van deze speciale dag. Ik kijk er naar uit!

Later op de dag heb ik een afspraak bij de kapper en daarna staat het verzenden van een mailing voor een andere klant op de planning. Ondertussen beantwoord ik de telefoon voor het schildersbedrijf, zodat zij zich kunnen concentreren op hun werk. Ik zorg ervoor dat (potentiële) klanten vriendelijk te woord worden gestaan en maak meteen een eerste opzet voor een offerte als dat nodig is. Terwijl ik mijn e-mails doorneem, bereid ik me voor op de volgende telefonische vergadering…

Mijn dagen vul ik het liefst met opdrachten waarin ik mijn kennis en ervaring als coördinator, administratief en projectondersteuner en organisator kan inzetten voor het beste resultaat. Met heldere communicatie en oplossingsgericht denken help ik jou, als ondernemer, ervoor te zorgen dat de basis van je bedrijf solide is. Want op een stevig fundament kun jij verder bouwen.

Wekelijks maak ik als vrijwilliger ook nog tijd vrij om mijn werkzaamheden als intaker voor de Voedselbank te doen.

Mijn thuisbasis is Harlingen, maar als virtueel assistent ben ik beschikbaar door heel Nederland (en zelfs daarbuiten). Naast mijn werk als virtual assistant ben ik ook een Register Vertrouwenspersoon.

Kortom: FIP-Support… Jouw support(er) in business!

Typisch Fiona en Mats

.⇒ Mijn sterrenbeeld is ram

⇒ BBQ of Slowcooker (het liefst met een heerlijke wijn er bij)

Mijn passie voor een moestuin komt voort uit de liefde voor verse kruiden rechtstreeks uit eigen tuin.

Koffie is voor mij een intense ervaring; ik ga voor zwart en sterk.

⇒ In mijn vrije tijd wandel en zwem ik graag en kom ik tot rust vanuit yoga en ademwerk.

⇒ Reizen (hoeft niet lang, maar wel met regelmaat)

 

 

 

⇒ Een kruising chocolade bruine labrador vs Friese stabij

⇒ Uber enthousiast en lekker aanwezig

⇒ Ik verzamel ballen, knuffels en als je niet oppast ook jouw sokken…..

⇒ Passie – spelen met een balletje, kauwen en vooral veel achter het vrouwtje aanlopen.

⇒ Mee naar kantoor waar ik de grootste office supporter van mijn baasje ben.

 

 

Streetart-fotograaf in hart en ziel.

⇒ Plaats onafhankelijk kunnen werken

Chocolade, fijne wijntjes en Scandinavische Netflix series verslaafd.

Bijnaam: “Structuurmaker” – meester in het creëren van orde in chaos.