Een dag uit het leven van mij als virtual assistant………

Maandagochtend om 7 uur gaat mijn wekker. Snel sta ik op en maak mijn man en zoon wakker. Na een heerlijk weekend te hebben genoten van mijn gezin en familie, en zij hebben genoten van mijn kookkunsten en een goed glas wijn, heb ik weer zin in een nieuwe (werk)week. Vandaag start ik de dag met een frisse wandeling langs het mooiste strand van Friesland, heerlijk dat ik zo dicht bij het strand woon. Er gaat niets boven de frisse zeelucht, een betere manier van wakker worden ken ik niet.

Thuis gekomen druk ik op de knop van mijn koffiemachine en installeer ik me met een heerlijk geurende kop koffie achter mijn laptop. Ik check eerst mijn agenda en zie dat ik deze ochtend om 10 uur een afspraak heb staan met een nieuwe klant. Het is een leuke opdracht, voor deze klant ga ik namelijk een grote bijeenkomst organiseren omdat ze 25 jaar bestaan. Vandaag het eerste gesprek over de verwachtingen en de inhoud van deze dag. Leuk leuk! Vanmiddag heb ik een afspraak bij de kapper en daarna staat het versturen van een mailing voor een andere klant nog op de planning. Tussendoor neem ik de telefoon op van het schildersbedrijf, zodat hij lekker kan doen waar hij goed in is. Hij is aan het verven, en ik zorg ervoor dat de (potentiële) klanten te woord worden gestaan en maak gelijk een eerste opzet voor een offerte als dit nodig is. Ik zie dat ik nog voldoende tijd heb om mijn mail te checken en me nog even voor te bereiden op de call die ik zo ga hebben…….

Mijn dagen vul ik het liefst met opdrachten waarin ik mijn kennis en ervaring als coördinator, administratief  en project ondersteuner en organisator kan inzetten voor het beste resultaat. Met een duidelijke communicatie en oplossingsgericht denken help ik jou, als ondernemer en zorgen wij samen dat de basis van je bedrijf goed is. Want op een goed fundament kun jij gaan verder bouwen.

Mijn thuisbasis is Harlingen, maar ik ben virtueel inzetbaar in heel Nederland (en zelfs daarbuiten). Naasrt mijn werk als virtual assistant ben ik tevens  LVV erkend vertrouwenspersoon.

Kortom:  FIP-Support …..   Jouw support(er) in business!

Typisch Fiona

⇒ Sterrenbeeld ram

⇒ BBQ of Slowcooker (het liefst met een wijntje er bij)

⇒ Moestuin (niets is fijner dan verse kruiden uit eigen tuin)

⇒ Ik drink mijn koffie zwart en sterk

⇒ Wandelen, yoga en ademwerk

 

 

⇒ Vakantie en stedentripjes (niet lang maar het liefst wel vaak)

⇒ Volg je hart, want dat klopt

⇒ Een “fout” vakantie-souvenier meenemen en daar een kast mee vullen

⇒ Liefde voor VW busjes en Mini Cooper

 

⇒ Altijd een foto van streetart maken

⇒ Plaats onafhankelijk kunnen werken

⇒ Verslaafd aan chocolade, fijne wijntjes en Scandinavische Netflix series

⇒ Orde in de chaos schepper (my nick-name is structuurmaker)